©ServicevoorPC Disclaimer Algemene voorwaarden KVK ….
Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Home Service voor PC Webdesign en Onderhoud Curcussen Portfolio Contact


Onderhoud

Onderhoud aan website’s is belangrijker dan u in eerste instantie zult denken.
Het is namelijk niet zo dat als u eenmaal een website heeft, u automatisch ook bezoekers zult trekken naar uw site.
Het vernieuwen en up to date houden, doormiddel van verse content(teksten) en afbeeldingen is hierbij van uittermate belang om hieraan bij te dragen.

Niet alleen om beter en hoger in zoekmachine’s te belanden(bijv. Google), maar ook om de bezoekers daar te houden waar u ze wilt hebben.

Natuurlijk is het vernieuwen van vaste gegevens van minder belang, denk aan verenigingen en stichtingen of een hobby website’s.
Maar toch ook hierbij kunt u denken aan plaatsing van interessante informatie waardoor u uw doelgroep nog beter kunt vermaken of informeren en/of overhalen tot actie.

Mocht u juist een website nodig hebben voor uw bedrijf dan kan het zelfs zomaar extra klanten opleveren zonder dat u hiervoor extra moeite en/of reklame voor hoeft te doen.

Het enige wat u moet doen is de informatie die u plaatst op uw zogenaamde
internet uithang(reklame)bord, zo moet u het zien, ook wel website genoemd in de volksmond te voorzien van de juiste prikkels voor uw “potentiële” klandizie.

U moet ook denken aan het zo genaamde
SEO(zoekmachine optimalisatie) en verdere promotie via Social Media en andere mogelijkheden, waarbij u mogelijk baat kunt hebben.

Wij kunnen dit voor u bijhouden met behulp van onderhoudscontract(en), maar kunnen tevens ook een eenmalige onderhoud doen.

Wij hebben een algemene prijslijst voor webdesign, hierin staan de meest voorkomende diensten van Service voor PC.

Neemt u  contact op met ons, zodat wij u kunnen verder helpen en adviseren bij de juiste keuze.