©ServicevoorPC Disclaimer Algemene voorwaarden KVK ….
Share on Facebook
Share on Twitter
Share via e-mail
Home Service voor PC Webdesign en Onderhoud Curcussen Portfolio Contact


WIE ZIJN WIJ EIGENLIJK?

Wij zijn 2 allround computer liefhebbers die, naast hun baan, bezig zijn van hun passie hun werk te maken.
Na jaren lange ervaring zonder commerciële bedoelingen willen we nu eindelijk toch de stap wagen om een eigen bedrijfje op te starten. Webdesign of reparatie van uw computer, houdt meer in dan alleen makkelijk en snel geld innen.
Als wij iets laten repareren, is er iets goed mis en hopen we dat het zal worden opgelost en indien dit niet mogelijk is we een eerlijk antwoord krijgen.

Daarom willen wij ons ook gaan onderscheiden in de voorzorg en nazorg, het tussenliggende is dus bijzaak. Waarom? Omdat wij hetgeen we voor u mogen doen, beschouwen als ons eigen. Wij zijn namelijk van mening dat als het voor en het nawerk op de juiste manier wordt uitvoerd, dat je automatisch een bevredigend eindresultaat als eindproduct levert.

Onze Service rijkt eigenlijk heel ver en tegen betaalbare tarieven. Dit houdt in, dat u ten aller tijde op ons kunt rekenen, vraag is antwoord, want onze naam is ons werk!

Ons werkgebied ligt in het noorden van Neder land, hoofdzakelijk Groningen en Friesland en Drenthe.
Uiteraard rekenen wij wel de reiskosten, maar alles wordt in overleg gedaan!

WIJ ZIJN MOMENTEEL NOG NIET ACTIEF ALS BEDRIJF,  maar nogsteeds hobbymatig helpende zonder winst te maken. Wij zijn bezig sinds april 2012 ons te verkennen op de markt,voorbereidingen te treffen en een kleine klantenkring op te bouwen voor de toekomst. Dit zodat wij na inschrijving bij de kvk daadwerkelijk vanstart kunnen.

Heeft u interesse en/of kunnen wij u helpen met service voor PC?, neemt u dan nu contact op via de mail  op volgend algemene E-mail adres: info@servicevoorpc.nl

Met vriendelijke groet,

A. Rieks en P. Nollen 

Service Voor PC

Omdat het eenmaal zo is: 

"Een website hebben is leuk, een website onderhouden een MUST"